Profil

Uddannelse

Jeg er uddannet bankassistent i 1975, studieophold i udlandet i 1979, udnævnt til bankfuldmægtig i 1984, lederuddannelse og merkonom i finansiering i 1986, etableret selvstændig virksomhed i 1997 med regnskab og administration for mindre selvstændige erhvervsdrivende, blandt andre en skoleinstitution for personlighedsforstyrrede børn og unge, samt en børnehave med personlighedsforstyrrede børn herunder autistiske børn, indblik i det pædagogiske, sociale og administrative omkring disse børn.

Gennemgået et forløb med alvorlig brystkræft, kemoterapi og strålebehandlinger i 1995 og efterfølgende fået fjernet godartede knuder, indtil en effektiv ernæringsmæssig indsats satte en stopper for det.Behandlet mit eget barn med diagnoserne Autisme, Asperger, OCD i hjemmet fra 2001, behandlet med diæt/ernæring, terapi, social- og fysisk træning, således at normal skolegang igen blev opnået i 2003. “Sygdomsforløbet” spændte fra min søn var ca 10 år til han blev omkring 14 års alderen.  I 2006 er han startet på gymnasiet, har det godt og holder stadig sin “diæt” – eller rettere spiser stadig rigtigt.


Ernæringsterapeutstuderende

Ernæringsterapeutstuderende mm siden 2001, afsluttet sommer 2006. Praktiserer fra egen praksis, med supervision fra Center for Ernæring og Terapi i København, i at vejlede og hjælpe forældre til børn/unge med forstyrrelser indenfor det autistiske spektrum med diæt/ernæring, terapi og træning samt vejledning omkring offentlige tilskud og hjælpemidler, skoleforhold etc.

 

Deltaget i World Autism Conference i Herning 2004.

 

Jeg har haft møder med bl.a. et folketingsmedlem vedr. vilkårene for de forældre i Danmark, som vælger at have deres psykisk handicappede barn på diæt.
Fritidsinteresser har været kaproning, sejlsport, løb, ridning og i dag bliver det til gymnastik og fittness samt masser af havearbejde, og udgivelse af bogen RASK AF MAD.
5026-profil