ScanBrit-artiklen

Dansk forskning åbner for diætbehandling:

Læs her om ScanBrit off.april 2010

Min kommentar til projektet:

Det skal tilføjes, at jeg var inviteret til at være med i dette projekt, idet Karl Reichelt kendte mine kompetencer, men da det var tilladt med sukker og cola – afviste jeg tilbuddet!

Jeg overtog senere nogle af “forsøgsbørnene”, og gjorde deres diæt færdig, ved at udelade sukker mm og behandle og genoprette deres fordøjelsessystem. Feks for svamp og dertil andre ubalancer.

Diæten virker med udeladelse af gluten (kornprodukter) og mejeriprodukter (casein – som er mælkeprotein), men den kan ikke stå alene, da der oftest er mangler på vitaminer og mineraler, samt fedtsyrer, og dertil kan der være spørgsmålet om allergier, intolerancer og tungmetaller.

https://ugeskriftet.dk/videnskab/mave-tarm-systemets-mulige-relation-til-autisme

https://www.naturli.dk/artikel/autister-pa-diaet/

Ønsker man at gennemføre diæt ifm bogstav diagnoser, så er det MEGET VIGTIGT at en diæt fastlægges af kompetente behandlere, og overholdes 100%. Hjernen er ikke legetøj!

Jeg tilbyder det selv – med nu i 2024 – 24 års erfaring, eller: 

https://nordicclinic.dk/ Henvis fra mig til Anne Catherine Færgemann, København.

I fremtiden vil afføringstransplantation nok også komme i rækken af alternative muligheder, og der er lovende fremskridt for det, især i USA:

https://www.planet-health.dk/mave-og-tarm/afforingstransplantation-nar-bakterier-kan-vaere-helbredende/

Forskere har eksperimenteret med tilskud af probiotika og transplantation af afføring fra en rask person til en syg, Fecal Microbiota Transplant.

https://www.hopkinsmedicine.org/health/treatment-tests-and-therapies/fecal-transplant/

steamed broccoli