Profil

Uddannelse

Jeg er uddannet bankassistent i 1975, studieophold i udlandet i 1979, udnævnt til bankfuldmægtig i 1984, lederuddannelse og merkonom i finansiering i 1986, etableret selvstændig virksomhed i 1997 med regnskab og administration for mindre selvstændige erhvervsdrivende, blandt andre en skoleinstitution for personlighedsforstyrrede børn og unge, samt en børnehave med personlighedsforstyrrede børn herunder autistiske børn, indblik i det pædagogiske, sociale og administrative omkring disse børn.

 

Gennemgået et forløb med alvorlig brystkræft, kemoterapi og strålebehandlinger i 1995 og efterfølgende fået fjernet godartede knuder, indtil en effektiv ernæringsmæssig indsats satte en stopper for det.Behandlet mit eget barn med mistanke om diagnoserne Autisme, Asperger, OCD i hjemmet fra 2001, behandlet med diæt/ernæring, terapi, social- og fysisk træning, således at normal skolegang igen blev opnået i 2003. “Sygdomsforløbet” spændte fra min søn var ca 10 år til han blev omkring 14 års alderen.  I 2006 er han startet på gymnasiet, har det godt og holder stadig sin “diæt” – eller rettere spiser stadig rigtigt.


Ernæringsterapeutstuderende

Ernæringsterapeutstuderende mm siden 2001, afsluttet sommer 2006. Praktiserer fra egen praksis, med supervision fra Center for Ernæring og Terapi i København, i at vejlede og hjælpe forældre til børn/unge med forstyrrelser indenfor det autistiske spektrum med diæt/ernæring, terapi og træning samt vejledning omkring offentlige tilskud og hjælpemidler, skoleforhold etc.

Deltaget i World Autism Conference i Herning 2004.

Jeg har haft møder med bl.a. et folketingsmedlemmet Jacob Jensen venstre,  vedr. vilkårene for de forældre i Danmark, som vælger at have deres psykisk handicappede barn på diæt.

Fritidsinteresser har været kaproning, sejlsport, løb, ridning og i dag bliver det til gymnastik og fittness samt masser af havearbejde, og udgivelse af bogen RASK AF MAD.


Status 2024

Efter flere års pause, og et afsluttet ægteskab, starter jeg op igen som ernæringsterapeut. Da jeg var gift med en meget kompetent læge som praktiserede i Sverige, hvor man er væsentligt dygtigere til at håndtere lægegerningen, så fik jeg lært en del.

Jeg har læst i læge magasinerne, nærmest som et supplement til min ernæringsterapeut uddannelse.

Hans sygdom og min flytning har medvirket, at jeg nu er kommet til Nordfyn, og da jeg savner mit arbejde med klienter – starter jeg op med konceptet jævnfør ny forside. (Bagvedliggende sites fortæller om min fortid, og med mange gode oplysninger, og bevares også af hensyn til tidligere klienter):

5026-profil